uw ict assets onder controle

ToBeInControl is een zusterorganisatie van Dataplus. Wij zijn specialist op het gebied van  Asset Management en Telecom Expense Management. Wij bieden onze klanten complete oplossingen aan en zetten hiervoor de beste tools in van gerenommeerde merken. Maak kennis met onze slimme oplossingen om structurele besparingen te realiseren op ICT en Telecom gebied!

Uw financiële ICT boekhouding op orde

ICT (IT en Communicatie) is een integraal en strategisch onderdeel van uw bedrijfsvoering. De gezondheid van uw organisatie wordt o.a. bepaald door hoe u er financieel voor staat. Deze financiële situatie moet getoetst worden. Er moet bijvoorbeeld bekeken worden of er middelen fout en/of onterecht worden ingezet. De accountant neemt dit voor zijn rekening. Bedrijven die met u zaken willen doen weten dan dat uw financiële situatie correct is. Assets zoals gebouwen, personeel, maar ook ICT assets, worden meegenomen in de financiële verslaglegging. Veel organisaties hebben moeite om inzicht te krijgen in hun ICT assets en gaan hier verkeerd mee om. Hoe hebt u dit geregeld?

Geld besparen door controle op uw ICT assets

Indien u de juiste rapportage aangaande uitgaven en gebruik van IT en telecommunicatie hebt, bent u in staat de juiste beslissingen te nemen om zo structureel kosten te besparen en beter uit de onderhandelingen te komen met leveranciers.

Onze dienstverlening

De diensten die geleverd worden kunnen zich beperken tot alleen de installatie van tooling tot volledige outsourcing van uw business processen (BPO).

De fabrikanten waarmee we werken

 • Flexera Software
  Licentie management op het gebied van SAP, Oracle en overige software
 • Asentinel
  Telecom Expense Management
 • Frontrange
  Het complete ITIL proces. Inventariseren van hardware, software en contractbeheer van het software lifecycle management en ITIL management.
 • LIME
  Oracle licentie en contract management