uw ict assets onder controle

Transparant en optimaal

Door gebruik te maken van inventarisatie gegevens en beschikbare licentie en contract informatie kan er een licentiepositie rapport worden opgesteld. Indien deze data niet voorhanden is kan gebruik worden gemaakt van tooling van ToBeInControl.

Ruime keuze aan dienstverleningen

Er is een ruim aanbod van dienstverleningen die ToBeInControl kan bieden. De mate waarin en welke dienstverlening bij u van toepassing is, wordt middels de asset assesment vastgesteld.

Telecom en software asset diensten hebben veel overeenkomsten maar ook een groot aantal verschillen. Deze verschillen diensten zijn hieronder weergegeven.

Telecom 

Software

Wat heeft u na implementatie?

Nadat al deze stappen doorlopen zijn, heeft u een volledig overzicht van al uw ICT assets. U betaald nooit meer te veel en u heeft de beste contracten voor uw organisaties. Besparingen zullen jaar op jaar inzichtelijk kunnen worden gemaakt.

Volgende stap

Hierna wilt u het onder controle houden en uw gebruikers meer vrijheid in keuze en beschikbaarheid van uw telecom en software assets geven. Dit kunt u met onze asset enforcement services inregelen.

Folder Management